دوشنبه , مهر ۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه رب خانگی که کپک نزند
رب گوجه فرنگی
روش تهیه رب خانگی که کپک نزند

روش تهیه رب خانگی که کپک نزند

روش تهیه رب خانگی که کپک نزند

مجموعه:آشپزی وتغذیه 

روش تهیه رب گوجه فرنگی که کپک نزند: برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید.

و بعد از صافی رد کنید تا تخم های گوجه… از گوشت گوجه جدا شود.

بعد آن را روی گاز بگذارید تا بجوشد. هنگامی که آب گوجه کاملاً گرفته شد. و به جوش ریز زدن افتاد رب آماده است.

می توانید به رب نمک کم بزنید و می توانید زیاد نمک بزنید. نمک کم از کپک زدن آن جلوگیری می کند.

اگر زیاد نمک بزنید، هنگام درست کردن غذا دیگر نمی توانید به غذا نمک بزنید.

روش تهیه سس قرمز(کچاپ)موادمورد نیاز:

فلفل قرمز خرد شده ۲۵۰ گرم
سرکه دو قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱ عدد

روش تهیه:

ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید.

سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.

روش تهیه گوشفیل

آموزش پخت کباب لقمه
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *