یکشنبه , شهریور ۳۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه
طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه
طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

روش گرفتن تلخی آبلیموی تازه

دوستان دهنیوز، روش گرفتن تلخی آبلیموی تازه را بهتون آموزش میدم.

الان فصل لیمو و آبلیمو هست و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود،

و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند هسته های لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود .

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد.

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط را پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنید،

هویج ها تلخی آبلیمو را به خودش می گیرد ،

بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید،

بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود .

روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی می ماند.

نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید ،

چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

آبمیوه هایی که سردردتان را تسکین می‌دهند+ طرز تهیه

طرز تهیه پیتزای مرغ
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *