خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش پخت غذاها / طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه
lollipop2 bitterness1 - طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

روش گرفتن تلخی ابلیموی تازه

 

دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هست و

چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب

گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار

را انجام نمی دهند هسته های، لیمو هم

کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو

می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن

آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به

میزان آبلیمو دارد.

 

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط

پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴

ساعت بماند بعد صاف کنید،

هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش می

گیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید

گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده

کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

 

 ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا

بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در

جای تاریک نگهداری شود روی شیشه های

آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی

می ماند.

 

 نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب

نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری

های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها

باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن

آن ها می شود.

بازدید: 8

درباره ی dehnews

مطلب پیشنهادی

how2 make2 halvah1 310x165 - طرز تهیه حلوا در مایکروفر

طرز تهیه حلوا در مایکروفر

طرز تهیه حلوا در مایکروفر دسته:آشپزی وتغذیه مواد لازم برای پخت حلوا : آرد  دو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.