یکشنبه , شهریور ۳ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

مجموعه:آشپزی و تغذیه 

روش تهیه شیرینی پاپاتیا :

برای این شیرینی خوشگل مزه ۲۵۰ گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با ۱۲۵ گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل می زنیم.

یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده،

کم کم حدود ۵۰۰ گرم نشاسته ی ذرت ریخته مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

نشاسته تا حدی اضافه می شود که خمیر نرمی داشته باشیم که به دست نمی چسبد.

خمیر را به چند رنگ تقسیم می کنیم و به اندازه ی فندق از مواد برداشته کنار هم می گذاریم،

و شکل گل درست می کنیم. با خلال دندان روی گل ها خط انداخته و می توانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)

شیرینی ها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه می پزیم.

روش تهیه کیک موز

بامدیریت ساعات غذا خوردن مثل کوره چربی بسوزانید
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی مجموعه:آشپزی و تغذیه قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *