سه شنبه , مهر ۲ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه میگو پلو
روش تهیه میگو پلو
روش تهیه میگو پلو

روش تهیه میگو پلو

روش تهیه میگو پلو

مجموعه:آشپزی وتغذیه

روش تهیه میگو پلو :ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا،ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به آن استراحت بدهید.

سپس داخل یک تابه ۱ عدد پیاز درشت را تفت بدهید وقتی طلایی شد و کرانچی مانند شد.

به آن ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و وقتی یکدست شد زیر آن را خاموش کنید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و میگوهای مزه دار شده را بریزید و خوب تفت بدهید .

و دوباره به آن زعفران اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شدند با پیازهای سرخ شده مخلوط کنید.

و به آن زرشک اضافه کنید و وقتی یک تفت خیلی کم که خورد زیر آن را خاموش کنید.

سپس برنج آبکش شده را دم کنید و بعد از دم کشیدن داخل دیس بریزید .

و و روی آن را از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی و جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

آموزش تهیه سالاد میگو و سس برنز

شارلوت ژله رولی
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی مجموعه:آشپزی و تغذیه قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *