دوشنبه , مهر ۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس
طرز تهیه اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس
طرز تهیه اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس

طرز تهیه اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس

طرز تهیه اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس

دسته: آشپزی و تغذیه 

اسنک ها انواع گوناگون دارند و طبق معمول جز آن دسته غذاهایی میباشند.

که همه ی خیلی طرفدارش میباشند مخصوصا بچه ها که بدون هیچ بهانه گیری نوش جان می‌کنند.

دراین مقاله از دهنیوز طرز تهیه یک اسنک آسان و خوشمزه را برایتان می‌گذاریم که از مواد نخست پیتزا داخل آن بهرهگیری شده.

و اگر یک هنگام کوچولوهایتان هوس پیتزا کرده باشند میتوانید در منزل تا حدودی خواسته شان را برآورده کنید.

موادمورد نیاز هر عدد اسنک پیتزا :

 اسنک پیتزا خوشمزه با کالباس

طرز تهیه اسنک پیتزا :

من مقدار مواد را بر حسب یک عدد اسنک برایتان نوشتم تا بر زمینه تعدادی که مدنظر دارید مقدار مواد را چندان کنید.

حالا دور تا دور نان های تست تان را خیلی نازک میبرید تا قسمت قهوه ای و سفت نان ها جدا شود.

برای این که نان ها یکم طعم دار شوند و از خشکی هم در بیایند کره و سیر را داخل ماهیتابه بریزید.

و بعد فقط یکم تفتشان بدهید تا کره مزه سیر را بگیرد ولی نیازی نیست تا سیر سرخ شود.

حالا روی هردو تا نان هر اسنک از آمیخته سیر و کره بمالید اگر از مزه سیر خوشتان نمی‌آید میتوانید از کره خالی یا از کره با هر ادویه ی دیگری بهرهگیری کنیذ.

بعد روی سطح یکی از نان ها به اندازه کافی سس بمالید.

حالا روی یکیدیگر از نان تست ها پنیر پیتزا را اکران کنید.

برگه کالباس را روی پنیرها بگذارید. من از کالباس گیاهی بهرهگیری کردم تا اسنک هام سالم تر باشند.

 طرز تهیه اسنک پیتزایی با کالباس

بعد داخل همان ماهیتابه ای که سیر و کره را داخل آن تفت دادید قارچ هایی که حلقه کردید را بریزید و یک کم نمک روی آن بپاشید و تفتشان بدهید.

وقتی قارچ ها آب انداختن حرارت راو چندان کنید تا آبشان دقیقا کشیده شود. حالا قارچ ها هم آماده میباشند.

قارچ ها را روی کالباس میگذاریم.

بعد تکه دیگر نان تست راکه به سس آغشته کرده بودیم را روی این نان میگذاریم.

در انتها اسنک هایمان را داخل دستگاه ساندویج ساز میگذاریم.

اگر این دستگاه را ندارید میتوانید اسنک ها را بگذارید داخل یک ماهیتابه نچسب «بدون روغن» و بعد روی آنها یک چیز سنگین بگذارید

مانند یک کاسه نشکن و وقتی زیرشان طلایی شد انها را برگردانید،

اگرچه خوبی دستگاه ساندویج ساز این هست که اسنک ها را مفید پرس می‌کند

و مواد بعد از حاضر شدن از داخل اسنک ها بیرون نمی ریزد.

وقتی اسنک ها طلایی شدن از دستگاه انها را بیرون می آوریم و به دو نیم آنها را تقسیم  میکنیم.

حالا اسنک های ما حاضر میباشند و میتوانیم با سس مورد علاقمان آنرا میل می‌کنیم.

طرز تهیه جوجه چینی با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ و بادام
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *