دوشنبه , مهر ۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / دسر کابلر هلو
دسر کابلر هلو
دسر کابلر هلو

دسر کابلر هلو

دسر کابلر هلو

دسته:آشپزی وتغذیه 

مواد مورد نیاز برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده شماره ۸ 
 شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه 
 پودر دارچین  ۱/۴ قاشق چایخوری
 جوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری 
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
شکر سفید ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

دهنیوز: برای تهیه کابلر هلو در یک کاسه بزرگ هلوها را با ۱/۴ پیمانه شکر سفید و ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای،

۱/۴ قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم.

و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش ۲ لیتر) می ریزیم.

و ۱۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و ۱/۴ پیمانه شکر سفید و ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم.

فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد ۱/۴ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم .

و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم.

سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا ۳۰ دقیقه).

دسر کرم موکا موز

شارلوت ژله رولی
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *