دوشنبه , مهر ۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)
مربای به با عسل
مربای به با عسل

طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)

طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)

دسته:آشپزی وتغذیه

روش تهیهمربای به با عسل(پخته):

دوستان عزیز دهنیوز در ابتدا به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آورید.

وسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید تا نرم شود.

سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجددا”درظرف ریخته.

ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده راتوی شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشد.

وقتی قطعات به شفاف شدآن راازروی آتش برداریدودرظرفهای مخصوص ریخته ومصرف نمایید.

نکته های مهم برای درست کردن مربا

روش صحیح استفاده مواد غذایی
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *