یکشنبه , شهریور ۳۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه مربا شاتوت
مربای شاتوت
مربای شاتوت

طرز تهیه مربا شاتوت

طرز تهیه مربا شاتوت

دسته: آشپزی وتغذیه 

مربای شاتوت طبع سرد و‌ تر و  معتدل است؛ مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین های A ، E ، C  و B کمپلکس،

B۳، B۶، K ، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و اسید فولیک است.

درمان کم خوبی با مصرف مربا شاتوت

 خواص مربای شاتوت

مربای شاتوت به علت داشتن ویتامین های A ، E و C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و بدن را در برابر انواع عفونت ها مانند عفونت های مجاری ادراری، التهاب ها و سرطان ها محافظت می کند.

پتاسیم موجود در مربای شاتوت نقش موثری در بهبود عملکرد قلب و کنترل فشار خون دارد؛

این مربا خون ساز و متعادل کننده صفراست و خون را هم تصفیه می کند.

مربای شاتوت برای مبتلایان به بیماری های کبد به ویژه افرادی که دچار سیروز کبدی هستند، بسیار مفید است.

مصرف مربای شاتوت موجب بهبود عملکرد مغز می شوند، آنتوسیانین و فلاوانول از جمله فلاونوئید‌های موجود در میوه شاتوت هستند؛

مصرف این میوه همراه با عسل بر عملکرد هیپوکامپ اثر می گذارد و از طریق فعال سازی پروتئین خاصی موجب تقویت حافظه می شود؛

هیپوکامپ بخشی از مغز است که بر حافظه کوتاه و بلند مدت و یادگیری اثر دارد.

روش اول برای تهیه مربا شاتوت

مواد مورد نیازبرای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاتوت :

 شاتوت

 ۵۰۰ گرم

عسل 

یک کیلو 

 هل ساییده شده

یک قاشق چایخوری 

روش تهیه مربای شاتوت :

ابتدا کمی آب روی شاتوت ها بریزید تا شسته شوند (از شستن زیاد شاتوت ها خودداری کنید.)

شاتوت های شسته شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس عسل و هل ساییده شده را به آنها اضافه کنید.

ظرف را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا عسل و هل به خوبی با شاتوت ها مخلوط شوند. اکنون مربای شاتوت آماده مصرف است.

روش دوم برای تهیه مربا شاتوت

مواد مورد نیازبرای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاتوت :

 شاتوت

۵۰۰ گرم 

شکر 

 یک کیلو

آب لیموترش تازه 

 یک قاشق مرباخوری

 وانیل

به مقدار خیلی کم 

روش تهیه مربای شاتوت :

ابتدا شاتوت ها را کمی بشویید سپس آن ها را در ظرف مناسبی بریزید.

شکر را به شاتوت ها اضافه کنید و ظرف را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

ظرف حاوی شاتوت ها را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد.

اگر کف روی شاتوت ها تشکیل شد به کمک یک قاشق آن را بردارید و صبر کنید تا شاتوت ها به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند.

پس از اینکه شاتوت ها ۱۵ دقیقه جوشیدند اجاق گاز را خاموش و آب لیموترش تازه و وانیل را به آنها اضافه کنید.

ظرف حاوی شاتوت ها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود.

نکته های مهم برای درست کردن مربا

طرز تهیه سوهان کنجدی
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *