یکشنبه , شهریور ۳۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / خورشت هندی چیکن تیکا
خورشت هندی چیکن تیکا
خورشت هندی چیکن تیکا

خورشت هندی چیکن تیکا

خورشت هندی چیکن تیکا

دسته:آشپزی و تغذیه

آموزش طرز پخت خورشت متفاوت هندی را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم با دهنیوزهمراه باشید.

برای آموزش طرز تهیه چیکن تیکا با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورشت متفاوت هندی

در این مطلب با طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه دیگر با شما هستیم. با دهنیوزهمراه باشید.

۱٫ نیم کیلو فیله مرغ تهیه کنید و هر فیله را به چهار تکه تقسیم کنید.

۲٫ در یک کاسه نسبتا بزرگ تکه های مرغ را با گرام ماسالا، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید تا طعم ادویه به خورد مرغ برود.

۳٫ یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید. دو حبه سیر و معادل یک قاشق چایخوری زنجبیل را رنده کنید.

۴٫ در یک ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و دو قاشق مرباخوری زیره سبز را در آن تفت دهید و کمی بعد پیازها را داخل ظرف بریزید.

۵٫ بلافاصله سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید.

خورشت هندی چیکن تیکا
خورشت هندی چیکن تیکا

۶٫ وقتی پیازها طلایی شدند کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید.

۷٫ یک قاشق مرباخوری دارچین، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
و نصف فنجان آبلیمو و کمی فلفل قرمز و سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.

۸٫ مواد را تفت دهید و اجازه بدهید مرغ بپزد.

۹٫ قبل از آن که آب مرغ تمام شود، ۵ قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان گشنیز تازه خرد شده و دو عدد فلفل سبز تند به خورشت اضافه کنید.

۱۰٫ خورشت را هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ بماند. دقت داشته باشید
که این خورشت نباید آب داشته باشد.

۱۱٫ وقتی خورشت جا افتاد، آن را در یک دیس بکشید و سرو کنید.

۱۲٫ این غذای هندی هم با برنج و هم با نان قابل سرو است.

طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

روش تهیه پای بوقلمون
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *