سه شنبه , مرداد ۲۹ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری مرغ و ژامبون

روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

دسته: آشپزی و تغذیه 

برای تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون که یکی از خوشمزه ترین غذاهاست  در این مطلب از دهنیوز برای شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید و تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

 فیله مرغ

شماره ۳ 

ژامبون 

 ۳ ورقه

 پنیر چدار

 ۳ ورقه

 تخم مرغ (کمی زده شده)

 یک عدد

پودر سوخاری

۲ پیمانه

روغن

برای سرخ کردن

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده)

به مقدار لازم

سیر (له شده)

۲ آن را دوست دارم

پاپریکا

به مقدار لازم

 روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

 دوستان دهنیوز در ابتدا با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند.

سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید.

رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. 

طرز تهیه مرغ آناناسی

آیا می دانید:
طرز تهیه رولت با طعم نسکافه

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …