سه شنبه , مهر ۲ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه کیک ژله ای پرتقالی
روش تهیه کیک ژله ای پرتقالی
روش تهیه کیک ژله ای پرتقالی

روش تهیه کیک ژله ای پرتقالی

روش تهیه کیک ژله ای پرتقالی

مجموعه:آشپزی و تغذیه 

موادموردنیازبرای تهیه کیک ژله ای پرتقالی :

تخم مرغ  ۳ عدد 
 شکر ۱ لیوان 
 روغن مایع نصف لیوان 
 پودر ژله ۱ بسته 
آرد ۱/۵ لیوان
آب پرتقال یا شیر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی :

ابتدا قالب را چرب کنبد کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.

تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود،

روغن و آب پرتقال یا شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کنید.

و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، مواد را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۵_۴۰ دقیقه قرار بدهید.

روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو

طرز تهیه ترشی پوست لیموترش
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی مجموعه:آشپزی و تغذیه قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *