یکشنبه , شهریور ۳۱ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه کیک لبو
روش تهیه کیک لبو
روش تهیه کیک لبو

روش تهیه کیک لبو

روش تهیه کیک لبو

دسته:آشپزی وتغذیه 

موادمورد نیاز برای کیک لبو :

 لبو  ۳۰۰ گرم
پودر هل   دو قاشق چایخوری
 وانیل  یک دوم قاشق چایخوری
کره  ۲۰۰ گرم 
شکر ۲۷۵ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لبو :

 برای تهیه کیک لبو ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود،

در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده ،

و پس از اضافه کردن هر کدام حدود ۳۰ ثانیه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می کنیم.

و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. 

این مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته،

و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزد.

روش تهیه کیک سیب

آموزش پخت کباب لقمه
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …