سه شنبه , مهر ۲ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو
روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو
روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو

روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو

روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو

مجموعه:آشپزی و تغذیه

مواد مورد نیازبرای تهیه کیک شکلاتی زردآلو:

 آرد سفید  ۱ و ۱/۲ پیمانه
 پودر بادام ۱/۴ پیمانه 
 شیر ولرم  ۱/۲ پیمانه
شکر  ۱ پیمانه 
تخم مرغ هم دمای محیط  ۳ عدد 
 پودر کاکائو  ۱/۳ پیمانه
 کره ۱۰۰ گرم 
 شکلات خرد شده ۶۰ گرم 
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
زردآلو ۶ عدد

روش تهیه کیک شکلاتی زردآلو :

وقتی کره به دمای محیط رسید با شکر با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را به ترتیب اضافه و هر بار که هر کدام را اضافه می کنید.

خوب هم بزنید. بعد تخم مرغ بعدی را بریزید. آرد را ۳ بار الک کنید و همراه پودر بادام و بکینگ پودر،

و پودر کاکائو و شیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به خورد هم داده و مخلوط کنید.

وانیل و نمک و شکلات را هم در آخر اضافه و مخلوط کنید. کف و دیواره قالب ۲۰ سانت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید،

و مایع را داخل آن بریزید با لیسک سطح آن را صاف کنید و زردآلوها نصف کنید و آن را با سلیقه خودتان روی کیک بچینید.

روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید (از مغز هسته های زردآلو هم می توانید استفاده کنید).

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید.

دمای فرها با هم متفاوت است و این زمان ممکن است متغییر باشد. پس بعد از ۵۰ دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید.

اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است اگر چسبید اجازه بدهید با همین دما بپزد.

پودر بادام را خودتان تهیه کنید. می توانید خلال بادام را با غذاساز پودر کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

طرز تهیه ترشی پوست لیموترش
آیا می دانید:

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی

روش تهیه قلیه قاشقی مجموعه:آشپزی و تغذیه قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *