سه شنبه , مرداد ۲۹ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته
Levant salad and red cabbage cooked

روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

دسته: آشپزی و تغذیه

مواد مورد نیاز برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

 روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری 

پیاز متوسط خردشده 

 یک عدد

 سیر له شده

یک حبه 

 شکر قهوه ای

۲ قاشق غذاخوری 

کلم قرمز متوسط خردشده

یک عدد

لبوی متوسط خردشده

یک عدد

برگ یا پودر آویشن

به مقدار لازم

سرکه بالزامیک

۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده

یک قاشق غذاخوری

 

 تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

 دوستان عزیز دهنیوز  در ابتدا دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.

با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

آیا می دانید:
دسر کابلر هلو

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا

روش تهیه شیرینی پاپاتیا مجموعه:آشپزی و تغذیه  روش تهیه شیرینی پاپاتیا : برای این شیرینی …