خانه / آرایش و زیبایی / آرایش پوست و مو / ترفندهای خانگی فر کردن مو
ترفندهای خانگی فر کردن مو
ترفندهای خانگی فر کردن مو

ترفندهای خانگی فر کردن مو

 

ترفندهای خانگی فر کردن مو

دسته:آرایش و زیبایی

موها را خیس کنید و به چند بخش تقسیم کنید سپس به هر قسمت اسپری نمک بزنید،کمی سشوار روی موها بگیرید و آن ها را پیچ دهید بعد با گیره محکم شان کنید.

روی موهای پیچیده سشوار بگیرید و بعد از باز کردن سنجاق ها دوباره به آن ها اسپری نمک بزنید.

فر کردن مو با لیمو

نصف لیمو را بردارید، روی تکه هایی که تقسیم کرده اید بمالید. مطمئن شوید که لیمو را آنقدر می زنید که موهای تان خیس شود.

موها را برس کنید تا لیمو به خوبی روی سطح موهای تان پخش شود. سپس بیگودی های فومی را دورش بپیچانید.

این روند را آنقدر تکرار کنید تا کل موهای تان با بیگودی فومی پیچیده شود.

اگر ترجیح می دهید که از آب لیموی مخلوط با آب استفاده کنید،

به جای کشیدن نصف لیمو روی مو، مخلوط آب و آب لیمو را روی موهای تان اسپری کنید.

فر کردن مو با بیگودی های الکتریکی

بیگودی‌‌های الکتریکی شناخته‌شده‌ترین وسیله فر هستند. برای این کار باید ابتدا موها را خشک کرده و سپس از بیگودی‌های الکتریکی استفاده کنید.

این بیگودی‌‌ها لوله‌های پلاستیکی محکم در اندازه‌های مختلف هستند. برخی از این بیگودی‌های الکتریکی با بخار آب کار می‌کنند؛

به این صورت که آب درون محفظه پلاستیکی بخار می‌شود. این بخار کمی رطوبت به مواضافه می‌کند که به حالت دادن مو کمک خواهد کرد.

برای اینکه موهای‌تان موقع پیچیدن گره نخورد، از بیگودی‌های بدون دندانه استفاده کنید.

فر کردن مو با اتو

برای فر کردن موحتما نباید یکی از دستگاه‌های شناخته شده مثل بابیلیس یا بیگودی برقی داشته باشید؛

شما می‌توانید با اتوی مو هم موهای‌تان را فر کنید و حالت دهید.

برای این کار هر چه قسمت‌بندی موها کوچک‌تر باشد، کار ساده‌تر خواهد بود.

موهای‌تان را دور اتو بپیچید؛ طوری که نوک موها در دستانتان قرار بگیرد.

اگر مراقب نباشید موها حالت بدی پیدا می‌کند. ما همیشه فر کردن مو با اتو را با فر دادن ربان مثال می‌زنیم.

طوری که اتوی مو را ۴۵ درجه بچرخانید و به سمت پایین بکشید.

هرچه آن را به سمت پایین‌تر می‌برید، مچ خود را همچنان در آن حالت نگه دارید به‌ طوری‌که وقتی به انتهای مو می‌رسید، اتو حالت برعکس می‌شود.

بعد از اتمام کار با انگشتان‌تان فرها را کمی از هم باز کرده و در صورت نیاز، سرم ضدوزمو بزنید.

یادتان باشد شما نمی‌توانید با این روش مو را کاملا فر کنید، بلکه تنها فری ملایم ایجاد خواهید کرد.

این تکنیک برای موهای لایه‌لایه که می‌خواهید انتهای مو به سمت بیرون برگردد یا فر ملایمی به سمت داخل داشته باشد، بسیار مناسب است.

ترفندهای خانگی فر کردن مو
ترفندهای خانگی فر کردن مو

فرهای ریز و درشت مدت‌دار

اگر دوست دارید موهای‌تان به مدت طولانی فر باشد، ابتدا آنها را با نرم‌کننده و ماسک تقویت‌ کننده آماده فر کنید.

سپس فرق سر را به قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و بعد از آغشته کردن بیگودی‌های الکتریکی به مواد فر، آنها را در اندازه‌های دلخواه مرحله به مرحله بپیچید.

بعد از پیچیده شدن موها، محلول فر باید به‌طور تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی مو باقی بماند.

این مدت زمان با در نظر گرفتن قدرت و نوع محلول فر، جنس و شرایط موهای شما،

درجه حرارت و تعداد بیگودی‌های فر که روی سر قرار داده شده، متغیر است.

در مرحله آخر بعد از اطمینان از خشک شدن، نفوذ و حالت گرفتن موها هر بیگودی را با دقت به محلول خنثی‌کننده آغشته کنید.

بعد از چند دقیقه موها را با آب ولرم آبکشی و بیگودی‌ها را خارج کنید.

بعد از این کار موهای شما تا مدتی حالت مجعد و فرخورده به خود می‌گیرند.

که مراقبت‌های شما می‌تواند آنها را به مرور زمان زیباتر و خوش‌حالت تر کند.

این روش به دقت و مهارت احتیاج دارد و توصیه می‌کنیم این کار را در خانه انجام ندهید.

بابیلیس؛ انتخاب رایج

این روزهابابیلیس یکی از متداول‌ترین وسایل برای فر کردن مو هاست.

این وسیله را می‌توانید از اغلب فروشگاه‌های لوازم آرایشی بخرید.

برای این کار پیچیدن مو را از قسمت عقب سر شروع کنید. باید نخست موها را مستقیم نگه داشته و بعد طوری دور بابیلیس بپیچید که تا بالای بدنه ادامه داشته باشد.

فقط حواس‌تان باشد در حین پیچیدن از بالای سر شروع نکنید چون موی شما کوتاه به نظر می‌رسد؛

در مرحله بعد دو طرف سر را بپیچید و درنهایت جلوی سر همیشه بهتر است پیچیدن به زیر باشد.

ترفند هایی برای رفع وز بودن مو بعد از سشوار

درباره ی dehnews.ir

مطلب پیشنهادی

راه‌های از بین بردن خال گوشتی

راه‌های از بین بردن خال گوشتی

راه‌های از بین بردن خال گوشتی دسته:آرایش وزیبایی خال‌های گوشتی زائده‌هایی بر روی پوست هستند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *