یکشنبه , آذر ۲۵ ۱۳۹۷
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش پخت غذاها / روش طبخ مرغ سوخاری یک غذای لذیذ مجلسی
تماس با ما و تبلیغات
name -روش طبخ مرغ سوخاری یک غذای لذیذ مجلسی-روش طبخ مرغ سوخاری یک غذای لذیذ مجلسی%

روش طبخ مرغ سوخاری یک غذای لذیذ مجلسی

 

روش طبخ مرغ سوخاری یک غذای لذیذ مجلسی

مواد لازم

کبک: ۲ عدد
پیاز (خلالی شده): ۳۰ گرم
ماست: ۶۰ میلی لیتر
آب لیموترش تازه: ۴۰ میلی لیتر
زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
فلفل سیاه: یک دوم ق چ
آب مرغ: ۲۵۰ میلی لیتر

 

مواد مورد نیاز سس

آب هلو طبیعی: ۲۰۰ میلی لتیر
انجیر خشک: ۱۵ گرم
میخک: ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه: ۳۰ میلی لیتر
طرز تهیه کبک سوخاری
کبک سوخاری

طرز تهیه کبک سوخاری مجلسی

در ابتداماست، آب لیموترش، زعفران، فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را درون مواد قرار دهید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

مرغ را درون سینی فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.

 سینی را درون فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا مرغ بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت ۳ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 

 برای تهیه سس؛ آب هلو، انجیر و میخک را درون تابه ای ریخته و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

 سس آماده شده را به مرغ سوخاری اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با پلو یا سبزیجات سرو کنید.

 

بازدید: 33

درباره ی dehnews

مطلب پیشنهادی

name - طرز پخت شامی تن ماهی- طرز پخت شامی تن ماهی%

 طرز پخت شامی تن ماهی

طرز پخت شامی تن ماهی دسته: آشپزی و تغذیه طرز پخت شامی تن ماهی  همراهان دهنیوز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.