خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

دسته:آشپزی وتغذیه 

با آموزش تهیه این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه بروید و از بیرون تهیه کنید.

با کمی همت این نان ها را در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه در خانتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای کلوچه کنجدی :

 بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری 
 کنجدبه مقدار لازم 
نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 وانیل۱/۲ قاشق چایخوری 
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید۳ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
پودر شکر۱ لیوان
روغن مایع۳/۴ لیوان
ماست شیرین۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه کلوچه کنجدی : 

ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن می زنیم.

روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.

آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد تقریبا مثل غلظت حلوا.

نیم ساعت در ظرف دربسته داخل فریزر قرار می دهیم.

از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد می کنیم و بین دو کف دست کمی فشار می دهیم.

و یا به شکل بیضی اینکار را می کنیم. و در کنجد می غلطانیم.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

آموزش تهیه رولت خامه ای مغزدارخوشمزه

درباره ی dehnews.ir

مطلب پیشنهادی

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز دسته:آشپزی وتغذیه  با این شیرینی های خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *