چهارشنبه , تیر ۵ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

آموزش تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

دسته:آشپزی وتغذیه 

با آموزش تهیه این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه بروید و از بیرون تهیه کنید.

با کمی همت این نان ها را در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه در خانتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای کلوچه کنجدی :

 بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 
 کنجد به مقدار لازم 
نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری
 وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید ۳ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه کلوچه کنجدی : 

ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن می زنیم.

روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.

آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد تقریبا مثل غلظت حلوا.

نیم ساعت در ظرف دربسته داخل فریزر قرار می دهیم.

از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد می کنیم و بین دو کف دست کمی فشار می دهیم.

و یا به شکل بیضی اینکار را می کنیم. و در کنجد می غلطانیم.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

آموزش تهیه رولت خامه ای مغزدارخوشمزه

آیا می دانید:
خواص و فواید شیر

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه مربا توت سیاه

روش تهیه مربا توت سیاه

روش تهیه مربا توت سیاه مجموعه:آشپزی وتغذیه  مواد مورد نیاز برای مربا توت سیاه : …

دیدگاهتان را بنویسید