چهارشنبه , تیر ۵ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه /  طرز تهیه بیفتک روسی
طرز تهیه بیفتک روسی
طرز تهیه بیفتک روسی

 طرز تهیه بیفتک روسی

طرز تهیه بیفتک روسی

دسته:آشپزی و تغذیه 

مواد مورد نیازبرای تهیه بیفتک روسی :

 گوشت ۰/۵ کیلو 
 نان کوبیده سوخاری ۶ قاشق غذاخوری 
شیر   ۱/۲ استکان
پیاز  ۲ عدد 
روغن مایع (زیتون) ۱ قاشق سوپخوری
خامه ترش ۳ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۳ قاشق سوپخوری
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

روش تهیه بیفتک روسی :

دوستان دهنیوز در ابتدا گوشت را به اندازه کف دست و به قطر ۲ سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید.

گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود.

سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید.

خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

بیفتک روسی شما آماده است.

طرز تهیه سالاد اندونزیایی

آیا می دانید:
طرز تهیه املت اسپانیایی، یک املت دانشجویی

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه مربا توت سیاه

روش تهیه مربا توت سیاه

روش تهیه مربا توت سیاه مجموعه:آشپزی وتغذیه  مواد مورد نیاز برای مربا توت سیاه : …

دیدگاهتان را بنویسید