خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه کوکی کره ای عید
روش تهیه کوکی کره ای عید
روش تهیه کوکی کره ای عید

روش تهیه کوکی کره ای عید

روش تهیه کوکی کره ای عید

دسته:آشپزی وتغذیه

کوکی کره ای یا بیسکویت کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه است که برای شیرینی عید نوروز گزینه مناسبی است.

در بخش آموزش آشپزی  دهنیوز امروز طرز تهیه کوکی کره ای را تقدیمتان می کنیم.

این کوکی ساده که به آن کوکی فرانسوی هم می گویند را می توانید با آیسینگ دلخواه تزیین کنید.

مواد مورد نیازبرای تهیه کوکی کره ای :

کره  ١٠٠ گرم
 شکر١/٢ پیمانه 
 تخم مرغ١ عدد 
 وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک١ پنس
آرد١/۵ پیمانه + دو قاشق سوپخوری
بکینگ پودر١ قاشق مرباخوری

روش تهیه کوکی کره ای :

کره و وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم و بعد از ٣ دقیقه تخم مرغ را اضافه می کنیم.

٢ دقیقه دیگه می زنیم و بعد مواد آردی را اضافه می کنیم و با قاشق آرام هم می زنیم.

زیاد ورز ندهید که به روغن می افتد و سفت می شود اگر دیدید خمیر چسب دارد یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید.

خمیر نرم کوکی کره ای را داخل نایلون و در نهایت یخچال ١ ساعت استراحت می دهیم و بعد روی سطح آردپاشی شده قالب می زنیم.

ته سینی را کاغذ روغنی گذاشته و کوکی کره ای ها را روی آن بچینید.سینی را داخل فر از پیش گرم ١٨٠ درجه ٢٠ دقیقه بگذارید بپزد.

تمام مدت حواستان به کوکی ها باشد، به محض اینکه زیرش طلایی شد فر را خاموش کنید.

بیسکویت کره ای ها را بعد از سرد شدن از روی کاغذ جدا می کنیم و می بریم برای تزیین با آیسینگ.

چون کوکی های من سایزش بزرگ بودن زمان پخت بیشتر شد ولی کوکی کوچک نهایت ۱۵ دقیقه می پزد.

نکات مهم :

همه مواد به دمای محیط رسیده باشند، آرد و نمک و بکینگ پودر ٣ بار الک شود.بهتر است از پودر شکر استفاده کنید. (شکر را آسیاب نمایید)

روش تهیه شیرینی نسکافه ای

درباره ی dehnews.ir

مطلب پیشنهادی

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز دسته:آشپزی وتغذیه  با این شیرینی های خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *