شنبه , خرداد ۴ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)
مربای به با عسل
مربای به با عسل

طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)

طرز تهیه مربای به با عسل(پخته)

دسته:آشپزی وتغذیه

روش تهیهمربای به با عسل(پخته):

دوستان عزیز دهنیوز در ابتدا به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آورید.

وسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید تا نرم شود.

سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجددا”درظرف ریخته.

ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده راتوی شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشد.

وقتی قطعات به شفاف شدآن راازروی آتش برداریدودرظرفهای مخصوص ریخته ومصرف نمایید.

نکته های مهم برای درست کردن مربا

آیا می دانید:
روش تهیه کیک خرمالو

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کتلت گوشت و سبزیجات

 طرز تهیه کتلت گوشت و سبزیجات

طرز تهیه کتلت گوشت و سبزیجات مجموعه:آشپزی وتغذیه مواد مورد نیاز برای کتلت گوشت و …

دیدگاهتان را بنویسید