دوشنبه , خرداد ۶ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / خواص خوراکی ها / آشنایی با خواص ارده و شیره

آشنایی با خواص ارده و شیره

آشنایی با خواص ارده و شیره

 

ارده و شیره هدیه ای طبیعی برای سلامت بدن

خواص ارده و شیره به عنوان یک ماده غذایی صد در صد

طبیعی بسیار است. کنجد اصلی ترین ماده تشکیل دهنده

ارده است که تقویت قوای جنسی و تسکین دردبخشی از

خواص آن است. 

 

ارده چیست؟

ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست

می آید. در حقیقت ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی

کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است.

ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و

غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است.

ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است.

در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و

نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. 

 

خواص بی شمار ارده

برای اینکه به خواص ارده و شیره اشاره کنیم در ابتدا بهتر

است خواص ماده اصلی تشکیل دهنده ارده یعنی همان

کنجد به طور مختصر بگوییم.

 

کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی

دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده ۱۴ درصد از

نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف ۵۰ گرم از کنجد،

۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می کند.

 

دانه کنجد دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و

به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد یکی

از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به

شمار می آید.

 

این دانه منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی

مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی

که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند می تواند بسیار

مۆثر باشد.

 

افرادی که شیر دوست ندارند و یا به هر دلیل مصرف شیر

به مزاجشان سازگار نیست می توانند از کنجد برای تأمین

کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار

می آید، استفاده کنند.

 

خواص ارده و مواد حاوی آن

 گفتنی است خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی زا

بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی

بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا

محسوب می شوند.

 

 دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده است.

برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است.

 

 ارده و شیره یک چاق کننده و تقویت کننده نیروی جنسی

بوده و دیر هضم می باشد. منضج دمل ها و زخم های

چرکی و تسکین دهنده درد، گرمی و خشکی عضو می

باشد. مزاج گرم و تر دارد و مصلح آن سرکه و عسل است.

ارده و شیره هر دو گرمی هستند و آب روی آتش برای

خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن.

 

از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می

شود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید

است.

 

به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در

وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث

تقویت حافظه شان هم می شود.

 

 شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی

ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم

هست.

 

 مدر قاعده آور است.

آیا می دانید:
با فواید شگفت انگیز عسل آشناشوید

درباره ی dehnews

دهنیوز جامع ترین مجله خبری تفریحی شامل : اخبار،پزشکی،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،مدل لباس،گالری عکس،قیمت ارز،دارو ها،دانستنی ها،آرایش و زیبایی

مطلب پیشنهادی

در مورد زعفران بیشتر بدانید

در مورد زعفران بیشتر بدانید   زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می …

دیدگاهتان را بنویسید