خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه شیرینی نسکافه ای
روش تهیه شیرینی نسکافه ای
روش تهیه شیرینی نسکافه ای

روش تهیه شیرینی نسکافه ای

روش تهیه شیرینی نسکافه ای

دسته:آشپزی و تغذیه

مواد مورد نیازبرای شیرینی نسکافه ای :

آرد ۲۲۵ گرم 
کره ۲۲۵ گرم 
 نشاسته ذرت۵۰ گرم 
 پودرقند ۶۰ گرم
نسکافه۲ قاشق غذاخوری
وانیل و آب جوشمقداری

روش تهیه شیرینی نسکافه ای :

پودر قند و کره را با همزن حسابی مخلوط می کنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود.

وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش آب بسیار کم (در حد ۱ تا ۲ قاشق) اضافه می کنیم و یک کم مخلوط می کنیم .

بعد از آن آرد و نشاسته الک شده را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

وقتی که خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هر مدلی که دوست دارید شکوفه بزنید.

شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.

شیرینی چنگالی پسته ای

درباره ی dehnews.ir

مطلب پیشنهادی

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز دسته:آشپزی وتغذیه  با این شیرینی های خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *