خانه / آشپزی و تغذیه / شیرینی آب دندون: شیرینی سنتی مازندران
شیرینی آب دندون
شیرینی آب دندون

شیرینی آب دندون: شیرینی سنتی مازندران

شیرینی آب دندون: شیرینی سنتی مازندران

دسته:آشپزی وتغذیه 

موادمورد نیازبرای شیرینی آب دندون :

 روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دونصف پیمانه 
پودرقند  نصف پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد 
 پودر هلیک قاشق چایخوری 
آرد سفید قنادینصف پیمانه
آرد برنجسه چهارم پیمانه
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه دلخواه

روش تهیه شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.

بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه می کنیم و هم می زنیم.

همزن و می گذاریم کنار و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم.

و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، سپس با دست خمیر را جمع می کنیم.

(اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).

اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید.

خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.

از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم.

در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.

شیرینی چنگالی پسته ای

درباره ی dehnews.ir

مطلب پیشنهادی

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

روش تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز دسته:آشپزی وتغذیه  با این شیرینی های خوشمزه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *