یکشنبه , آذر ۲۵ ۱۳۹۷
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته
تماس با ما و تبلیغات
name -روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته-روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته%
Levant salad and red cabbage cooked

روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

روش تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

دسته: آشپزی و تغذیه

مواد مورد نیاز برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

 روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری 

پیاز متوسط خردشده 

 یک عدد

 سیر له شده

یک حبه 

 شکر قهوه ای

۲ قاشق غذاخوری 

کلم قرمز متوسط خردشده

یک عدد

لبوی متوسط خردشده

یک عدد

برگ یا پودر آویشن

به مقدار لازم

سرکه بالزامیک

۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده

یک قاشق غذاخوری

 

 تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

 دوستان عزیز دهنیوز  در ابتدا دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.

با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

بازدید: 0

درباره ی dehnews

مطلب پیشنهادی

روش تهیه شکلات های قلبی برای پذیرایی عید نوروز

روش تهیه شکلات های قلبی برای پذیرایی عید نوروز

روش تهیه شکلات های قلبی برای پذیرایی عید نوروز دسته:آشپزی وتغذیه این شکلات های قلبی …